Decorum

Decorum

Decorum is het premium bloemen- en plantenmerk van Nederland. Met meer dan 55 kwekers en ervaring sinds 1999 is Decorum de grootste en oudste kwekersorganisatie van Europa. De bloemen en planten van Decorum zijn te vinden in tuincentra, bij de bloemist en nu ook online.

Website: bydecorum.nl

De vraag
Het verhogen van het organisch verkeer

Specialisme
SEO

De werkzaamheden
Net als ieder andere strategie begon ik met een onderzoek vooraf en op basis van de resultaten uit dit onderzoek hebben we de SEO-strategie bepaald. Deze was duidelijk: de doelgroep zocht op twee manieren: commercieel en informatief. Ze wilden 1) bloemen en planten kopen of 2) informatie over de verzorgingstips voor hun plant of bloem. We zijn daarom begonnen met een contentstrategie van één jaar die werd aangevuld met een linkbuildingstrategie voor de tweede zes maanden.

Resultaten:
Van 0 naar 8000 organische bezoekers in 12 maanden tijd. 

Update augustus 2022: 13.000 organische bezoekers per maand

Update januari 2023: 19.000 organische bezoekers per maand

Review
Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO (maar ook SEA) strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking was erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!
- Arjen Bazuin -

by decorum logo dataclicks

Terug naar overzicht