SEO audit

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat wat betreft de SEO? Laat een SEO audit uitvoeren!

  • Volledige SEO-audit
  • Krijg inzicht in de verbeterpunten van je website
  • Duidelijk advies: geen onoverzichtelijke rapportages zonder uitleg

Ik wil een SEO audit!

SEO audit laten uitvoeren

Hoe goed doet jouw website het qua vindbaarheid? Word je goed gevonden? En ook op de zoekwoorden die je wilt? Heb je alles goed ingericht met een doordachte strategie of "doe je maar wat"? Heb je het vermoeden dat je schadelijke backlinks hebt, daalt je domein autoriteit, vind je je website langzaam of wil je gewoon eens weten hoe de website ervoor staat en wat beter kan? Dan is een SEO-audit wat je zoekt! 

Met een SEO-audit trek ik je website binnenstebuiten en hang ik 'm ondersteboven om alle obstakels en verbeterpunten op te sporen. Denk aan de relatief makkelijke verbeteringen als contentoptimalisaties of interne links naar 3xx en 4xx pagina's, maar ook technische optimalisaties als onjuiste blokkeringen via robots.txt en non-canonicals in de sitemap of externe factoren als schadelijke backlinks. 

Na uitvoering van de audit lever ik een overzichtelijk op maat gemaakt document op met alle adviezen voor jouw website, uiteraard met handige uitleg erbij hoe je dit zelf makkelijk kunt oplossen, maar indien gewenst kan ik de optimalisaties ook voor je uitvoeren.

Neem contact op

google analytics leroy van den enden dataclicks

Reviews

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van Leroy als SEO specialist. Leroy heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Een echte SEO-expert wat mij betreft

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij -

Ik raad Leroy aan als SEO specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking is erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

Ik zou Leroy aanbevelen

Leroy maakte tijd voor me vrij om me van SEO advies te voorzien, in de vorm van een prettig gesprek met nuttige info. Ik zou hem aanbevelen.

- Titus Leeuw -

Een SEO-audit voor jouw website?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise.

Maak mijn website vindbaar!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks