SEO uitbesteden

Jouw website bovenaan in Google? Besteed je SEO uit aan DataClicks! 

  • Volledige SEO-strategie
  • Jouw website bovenaan in Google
  • Geen contracten, je zit nergens aan vast

Ik wil SEO uitbesteden!

Wil jij je SEO uitbesteden?

Wil je bovenaan in Google komen? Ik kan je hierbij helpen. Door je SEO uit te besteden ga ik voor je aan de slag om jouw website goed vindbaar te maken, zodat jij meer bezoekers krijgt en meer verkoopt!

SEO is de strategie van de lange adem: resultaten laten, afhankelijk van de concurrentie, gerust 3 tot wel 12 maanden op zich wachten. Wanneer je je SEO uitbesteedt, gaan we daarom een samenwerking aan met het oog op de lange termijn.

In overleg met jou maak ik een strategie en voer ik deze op maandelijkse basis uit. Altijd met het doel om de vindbaarheid van je website te verbeteren en meer organische (gratis) bezoekers op je website te hebben!

seo specialist westland leroy van den enden geeft uitleg over seo rapportage dataclicks

Reviews

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van Leroy als SEO specialist. Leroy heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Een echte SEO-expert wat mij betreft

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij -

Ik raad Leroy aan als SEO specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking is erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

Besteed je volledige SEO-strategie uit

Ben jij klaar om goed gevonden te worden? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise.

Maak mijn website vindbaar!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks