SEA - Search Engine Advertising

  • Direct bovenaan in Google
  • Adverteren in zoekmachines
  • Geef niet meer uit dan je budget

Ik wil adverteren

Wat is SEA?

SEA omvat online adverteren in zoekmachines en zorgt hiermee voor direct resultaat. Het is perfect voor de korte termijn doelstellingen. De afkorting staat voor Search Engine Advertising ofwel zoekmachine adverteren. Het grote voordeel van SEA is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je uitgeeft en, mits goed opgepakt, hoeveel het oplevert. De meest bekende vorm van SEA is adverteren op Google met Google Ads, maar ook Bing ads en Google Shopping zijn zeer lucratieve kanalen.

Adverteren op Google

Adverteren op Google is mogelijk op diverse manieren. Google Search Ads zijn de bekendste advertenties. Dit zijn de tekstadvertenties die je bovenaan de zoekresultatenpagina op Google ziet. Je betaalt hierbij per klik en alleen wat je zelf wil uitgeven.

Google Shopping

Google Shopping is een manier van adverteren speciaal voor webshops. Met shopping ads worden je producten vertoond op de zoekresultatenpagina van Google. De advertentie vertoont een afbeelding van je product met titel, beschrijving en prijs. Een zeer effectieve manier van adverteren, omdat je doelgroep specifieke producten zoekt.

Combineer SEA met SEO

Afhankelijk van je doelstellingen kan het aan te raden zijn om pas met SEA te beginnen als de basis van je SEO staat. Geoptimaliseerde pagina’s zorgen namelijk voor lagere advertentiekosten en betere ervaringen op de pagina’s die je adverteert.

leroy van den enden en freek wesstein in de kwekerij bij dr green dataclicks

review dataclicks - decorum

Ik raad Leroy aan als SEA-specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO (maar ook SEA) strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking was erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

review dataclicks - viva donna

Leroy is mega kundig in zijn vak

Viva Donna werkt al een hele tijd samen met Dataclicks. Al bij de vorige werkgever van Leroy werkte we samen en dat gaat altijd super! Hij is mega kundig in zijn vak, helpt meedenken, reageert altijd snel en neemt je serieus. Hopelijk gaat onze samenwerking nog lang door!

- Sandra van Leeuwen - 

review dataclicks - mamadeli

Een prettige samenwerking

Leroy is enorm professioneel en werkt super gestructureerd. Maandelijks ontvangen we goede en overzichtelijke rapportages voor Mama Deli.

- Mariëlle Smit -

Klaar voor een snelle stijging bezoekers?

Wil jij online advertenties die rendement opleveren voor jouw website of webshop? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise.

Maak mijn website vindbaar!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks