Zoekmachineoptimalisatie

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een onmisbaar onderdeel van iedere online marketingstrategie. 

  • Een duurzame strategie
  • De gratis resultaten in Google
  • Verbetert de relevantie van je website
  • Voor meer organische (gratis) websitebezoekers

Maak mijn website vindbaar

Wat is SEO?

Met SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop organisch beter wordt gevonden op relevante zoekwoorden. Organische vindbaarheid houdt in dat je zichtbaar bent in de niet-betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en Bing. Voor een klik naar je website betaal je dus niet. Het is een duurzame, lange termijn strategie waarbij je geduld nodig hebt, maar betaalt zich - mits goed ingezet - dubbel en dwars uit. SEO wordt gekenmerkt door drie pijlers: content, techniek en autoriteit.

Content - On page SEO

On page SEO is de bekendste vorm van SEO. Het omvat de veelbesproken zoekwoorden waar je wellicht wel eens van hebt gehoord, maar het gaat verder dan dat. Het belangrijkst hierbij is de relevantie van de tekst op de zoekvraag van de gebruiker. Al geef je de lezer antwoord op zijn vraag, sta je al 1-0 voor. Om de wedstrijd te winnen is echter een complete strategie nodig. Tactieken zoals de juiste zoekwoorden in de tekst, een logische structuur, afbeeldingen en de juiste headingsstructuur zijn hierbij essentieel.

seo specialist westland leroy van den enden geeft uitleg over seo rapportage dataclicks

Technische SEO

De techniek is de basis van iedere website. Als dit niet in orde is, heeft het weinig zin om te focussen op de perfecte content. Want als je bezoekers een seconde te lang moeten wachten, ben je ze al kwijt. Maar naast laadtijd zijn er nog veel meer technische obstakels waar je bezoekers (en ook zoekmachines) tegenaan lopen. Zo moet de website ook perfect te lezen en te begrijpen voor zoekmachines. Technische SEO is daarom een onmisbaar onderdeel om jouw website beter vindbaar te maken.

Autoriteit

De derde pijler is autoriteit. Zoekmachines zien autoritaire websites als betrouwbaar en dit is enorm belangrijk om een hoge positie in zoekmachines te krijgen. Je bouwt autoriteit met je website op door links van andere websites naar de jouwe te krijgen. Het verkrijgen van links heet linkbuilding. Linkbuilding wordt vaak toegepast als de on-page SEO en technische SEO in orde zijn en is belangrijk om het onderscheid te maken ten opzichte van je concurrenten.

leroy van den enden seo specialist geeft presentatie over seo traject dataclicks

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van Leroy als SEO specialist. Leroy heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Een echte SEO-expert wat mij betreft

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij -

Ik raad Leroy aan als SEO specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO (maar ook SEA) strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking is erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

Wil je beter gevonden worden door SEO?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise.

Maak mijn website vindbaar!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks