Over DataClicks

De online succespakketten van DataClicks bieden een all-in oplossing voor bedrijven. Meerdere specialistische diensten gecombineerd in één totaalpakket. Geen losse diensten, maar één succespakket voor het behalen van de doelstellingen.

Leroy van den Enden

Mijn naam is Leroy van den Enden, online marketeer en eigenaar van DataClicks. Door de combinatie van waardevolle data en specialistische kennis ontwikkel ik met DataClicks effectieve online marketingstrategieën voor bedrijven. Een meetbare strategie die ervoor zorgt dat iedere onderneming online groeit.

Veel bedrijven doen ‘iets met SEO’, ‘adverteren op Google’ of zijn ‘actief zijn op social media’. Die intentie is goed, want het is altijd goed om gebruik te maken van de online kanalen om je product of dienst te promoten, maar alleen wat online marketingwerkzaamheden uitvoeren zet geen zoden aan de dijk. 

Wat veel wordt vergeten is waarom men met online marketing begint. Met DataClicks gaan we terug naar de basis en zorgen we voor een duidelijke waarom, bedenken we een strategie en voeren we de planning uit. Alles om de doelstellingen te behalen.

Niet vindbaar willen zijn in Google, omdat de concurrent dit ook is. Maar vindbaar zijn in Google, omdat er veel potentie zit in een relevant onderwerp voor jouw bedrijf. En vindbaarheid ervan zorgt voor dubbel zoveel bezoekers en dus meer omzet.

Veel ondernemers weten wat ze willen, maar wanneer ik doorvraag blijkt er een diepere behoefte te zijn die op een andere manier moet worden vervuld. Met DataClicks help ik ondernemers bij het bewust worden van hun daadwerkelijke behoeftes en doelen. Alleen dan kun je een succesvolle strategie opzetten en de doelstellingen behalen.

Leroy van den Enden - DataClicks - SEO specialist

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op!

Havikshorst 11
Honselersdijk