Leroy van den Enden

  • Ervaring sinds 2014
  • Kent de diepste geheimen van Google
  • Weet alles van websites (en webshops!)
  • Helpt ondernemers aan een winstgevende website
  • Weet precies hoe je een website bovenaan in Google krijgt

Help mij gevonden worden

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks

Over mij

Hi, aangenaam! Mijn naam is Leroy van den Enden, een enthousiaste SEO specialist in het Westland die maar al te graag bezig is met het optimaliseren van websites en webshops.

Met jaren ervaring heb ik veel verschillende bedrijven in diverse branches vindbaar mogen maken met hun website of webshop.

Hoe ik jou kan helpen 

Ik help bedrijven die online beter gevonden willen worden en hun website winstgevender willen maken. Bedrijven die de kennis of capaciteit niet in huis hebben om dit zelf te doen.

Ik speel een uitvoerende en adviserende rol in de uitvoer van de SEO- en SEA-strategie van jouw bedrijf. In andere woorden: ik voer zelf de werkzaamheden uit, maar kan ook een adviserende rol op mij nemen.

Ik kan jou of jouw personeel handvatten, tips en adviezen geven om werkzaamheden zelf uit te voeren. Alles om de doelstellingen te behalen die wij voorafgaand aan de samenwerking met elkaar opstellen op basis van een doelgericht onderzoek.

eroy van den enden grafiek dataclicks 2

Wat klanten over mij zeggen

review dataclicks - drgreen

Een super vent om mee samen te werken
Leroy werkt ontzettend gestructureerd. Ik heb zelden iemand gezien die zo werkt als hij. Hij werkt volledig data gedreven. Hij zorgt voor duidelijke rapportages zodat ik goed kan volgen waaraan hij werkt. Ik vind hem eerlijk en transparant. Een super vent om mee samen te werken.

 

review dataclicks

Leroy is een zeer deskundige SEO specialist

Voor meerdere projecten met Leroy gewerkt. Leroy is een zeer deskundige SEO specialist die een bedrijf daadwerkelijk & aantoonbaar (online) significant laat groeien. Ik durf ook te zeggen een van de beste in Het Westland is. Daarnaast ook zeer kundig in het bedenken van effectieve online marketingstrategieën voor de langere termijn om de gewenste doelstellingen te behalen. Ook eerlijk wanneer een doelstelling niet haalbaar zal zijn of hij niet de juiste kennis beschikt om je goed te ondersteunen.

- Jochem van der Struif -

review dataclicks - de tuinderij

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van DataClicks als SEO specialist. DataClicks heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.

Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Wil jij beter gevonden worden?

Als wij met elkaar gaan samenwerken, kun je vertrouwen op een laagdrempelige, flexibele en transparante samenwerking zonder vaste periode. Stuur mij gerust een bericht!

* verplichte velden