SEO training

Een in-house SEO training voor jezelf, je collega's of personeel?

  • In-house SEO-training
  • Training van ervaren specialist
  • Verbeter je eigen kennis en die van je collega's

Ik wil een SEO training!

In-house SEO training

Wil je de SEO-kennis van jouw bedrijf vergroten? Ik kan je alles leren over SEO met een in-house SEO training bij jou op kantoor.

Om een zo waardevol mogelijke training te geven, zullen we van tevoren bespreken waar jullie behoefte aan hebben, waarna ik een op maat gemaakte presentatie met onderwerpen, uitleg en voorbeelden maak. Het is immers zonde om de basis uit te leggen als dat binnen jouw bedrijf al bekend is.

Je kunt dus denken aan basis SEO-werkzaamheden als een zoekwoordonderzoek, maar ook meer geavanceerde SEO, zoals techniek (robots.txt, canonicals) en linkbuilding. Het is maar net waar jullie behoefte aan hebben.

Vanzelfsprekend is er meer dan voldoende tijd en ruimte om alle vragen te beantwoorden. 

Boek een SEO-training

leroy van den enden seo specialist geeft presentatie over seo traject dataclicks

Reviews

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van Leroy als SEO specialist. Leroy heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Leroy is echt een aanrader!

Ik Leroy heeft voor ons netwerk een hele interessante SEO training gegeven, waarin hij op een begrijpelijke en prettige manier uitlegt wat SEO is en hoe je hier optimaal gebruik van kan maken. Echt een aanrader!

- Irma Leechburch Auwers - Vijverberg

Een echte SEO-expert wat mij betreft

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij -

Ik raad Leroy aan als SEO specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking is erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

Een SEO-training bij jou op kantoor?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise.

Maak mijn website vindbaar!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks