Digital Success

Maandelijks v.a. 680,-

Digital Success is het meest complete SEO- en SEA-pakket voor ondernemers die hun online vindbaarheid willen verbeteren. Je schakelt mij in als specialist voor de gehele strategie. 

  • 100% maatwerk
  • Maandelijks overleg
  • Realistische doelstellingen
  • Altijd opzegbaar: je zit nergens aan vast

Ik wil dit pakket   Ik heb een vraag

leroy van den enden seo westland dataclicks

Het pakket bevat de volgende werkzaamheden:

Onderzoek

Zonder onderzoek geen strategie. Voor ieder project start ik daarom altijd met een onderzoek. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek bepaal ik in overleg met jou de strategie voor je website of webshop. 

Advies en uitvoering

Tijdens onze samenwerking neem ik zowel een adviserende als uitvoerende rol op mij. Ik voer zelf de strategie uit, maar kan jou of jouw personeel ook training geven, zodat jullie steeds meer zelf kunnen.

SEO - Search Engine Optimization

De basis van Digital Success is het uitbesteden van je SEO: ik verbeter je website en je vindbaarheid, zodat je meer bezoekers krijgt en meer verkoopt. Maar naast SEO-uitbesteden kun je in dit pakket ook gebruik maken van mijn andere diensten: SEO-training, SEO-audit en SEO-advies.

SEA - Search engine advertising

Direct bovenaan in Google? Het kan met advertenties. SEA staat voor search engine advertising. Hiermee stel ik advertenties in naar je website, zodat jouw doelgroep je perfect kan vinden wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Rapportage

Je wil vast weten hoeveel de investering oplevert. Daarom maak ik een rapportage met alle belangrijke statistieken van je website. Met deze rapportage kun jij altijd en overal de laatste data van je website bekijken. Overzichtelijk en duidelijk, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. 

Maandelijks overleg

We zullen minimaal een keer per maand de voortgang en de doelstellingen met elkaar bespreken

5 - Maandelijks contact

Ik werk structureel voor een vast aantal uur per maand aan je website. Per maand hebben mimimaal 1 keer contact om de voortgang en resultaten te bespreken

4 - Uitvoering strategie

Ook tevreden en akkoord met de strategie? Mooi! Dan gaan we aan de slag met de uitvoer van de strategie, let's go!

3 - Onderzoek

Alles akkoord? Dan begin ik altijd met het onderzoek en kom op basis van de resultaten met een advies voor de strategie

2 - Offerte

Na onze kennismaking en het inventariseren van je wensen maak ik de offerte op

1 - Kennismaking

Laten we kennis maken om te kijken of wij een match zijn.

Success Pakket

Maandelijks v.a.

€ 680,-

Beter vindbaar =
meer klanten

Bel of mail voor een afspraak

Maak mijn website vindbaar

+30000% organisch verkeer in 12 maanden
Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking was erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin

Een super fijne samenwerking
Viva Donna werkt al een hele tijd samen met Dataclicks. Leroy is heel kundig in zijn vak, reageert snel, neemt je serieus en probeert altijd mee te denken. Echt een super fijne samenwerking.

- Sandra van Leeuwen

Een echte SEO-expert
Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij

Klaar voor een succesvolle website?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise. Wil jij ook een succesvolle website?

Ja, ik wil een succesvolle website!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks