Camiel Poortman

Een hele goed ervaring gehad met Leroy! Fijne samen werking, reageerd snel en denkt goed met je mee. Mijn website is enorm gegroeid. Dankjewel!!

Irma Leechburch Auwers - Vijverberg

Leroy heeft voor ons netwerk een hele interessante SEO training gegeven, waarin hij op een begrijpelijke en prettige manier uitlegt wat SEO is en hoe je hier optimaal gebruik van kan maken. Echt een aanrader!

Mark Vis

Werken met Leroy van Dataclicks ervaar ik als prettig. Snel schakelen en altijd duidelijk advies. Heeft mij veel geholpen in de ontwikkeling op het gebied van SEO

Frederique Sursock

DataClicks heeft gewerkt aan het verbeteren van de online vindbaarheid van onze site. Leroy heeft veel SEO kennis paraat, legt alles uit en geeft goede praktische tips. Zeker een aanrader!

Titus Leeuw

Leroy maakte tijd voor me vrij om me van SEO advies te voorzien, in de vorm van een prettig gesprek met nuttige info. Ik zou hem aanbevelen.

Dion Stuyt

Wij werken al een aantal jaren samen met Leroy en zijn daar erg content mee. Meedenkend, de communicatie is snel en duidelijk en het belangrijkste; de resultaten zijn zeer positief. Kortom: een aanrader voor ieder bedrijf!

Mitchel van den Berg

Leroy helpt ons inmiddels al ruim twee jaar naar alle tevredenheid met de SEO van onze website. Hij heeft ontzettend veel kennis van hoe je een website bovenaan in Google krijgt. Een echte SEO specialist wat mij betreft!

Elavie

Ik heb een erg fijne samenwerking met Leroy. Je merkt dat hij zijn vak leuk vind en daarom veel kennis heeft. Hij reageert snel op vragen en werkt heel gestructureerd waardoor alle afspraken worden nagekomen en alles op tijd af is. Ben je opzoek naar iemand met veel kennis, een fijne samenwerking en laagdrempelig en snel contact? Dan raad ik Leroy zeker aan!

Jochem van der Struif

Voor meerdere projecten met Leroy gewerkt. Leroy is een zeer deskundige SEO specialist die een bedrijf daadwerkelijk & aantoonbaar (online) significant laat groeien. Ik durf ook te zeggen een van de beste in Het Westland is. Daarnaast ook zeer kundig in het bedenken van effectieve online marketingstrategieën voor de langere termijn om de gewenste doelstellingen te behalen. Ook eerlijk wanneer een doelstelling niet haalbaar zal zijn of hij niet de juiste kennis beschikt om je goed te ondersteunen.

Rick van Mil

Wij zijn tevreden met de expertise van DataClicks als SEO specialist. DataClicks heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

Rianne de Goeij

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

Alexander Mul

Leroy helpt ons regelmatig met SEA en SEO werkzaamheden naar volle tevredenheid

Mariëlle Smit

Leroy is enorm professioneel en werkt super gestructureerd. Maandelijks ontvangen we goede en overzichtelijke rapportages voor Mama Deli.

Sandra van Leeuwen

Viva Donna werkt al een hele tijd samen met Dataclicks. Al bij de vorige werkgever van Leroy werkte we samen en dat gaat altijd super! Hij is mega kundig in zijn vak, helpt meedenken, reageert altijd snel en neemt je serieus. Hopelijk gaat onze samenwerking nog lang door!

Arjen Bazuin

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO (maar ook SEA) strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking was erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

Freek Wesstein

Leroy werkt ontzettend gestructureerd. Ik heb zelden iemand gezien die zo werkt als hij. Hij werkt volledig data gedreven. Hij zorgt voor duidelijke rapportages zodat ik goed kan volgen waaraan hij werkt. Ik vind hem eerlijk en transparant. Een super vent om mee samen te werken.

Raymond Hedges

Werken met DataClicks ervaren wij als zeer prettig vanwege de deskundigheid, flexibiliteit en hands-on aanpak. DataClicks heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een van de webshops van Decorum.

Julian van den Brink

DataCliks is een zeer professioneel bedrijf wat klantgericht te werk gaat. Leroy heeft gericht op mijn wensen en behoeften een plan opgesteld voor mijn 3 websites. Ik wilde graag zelf de wijzigingen toepassen en hier heeft hij mij top mee geholpen! Je merkt dat Leroy een echte specialist is.

Viral Piryech

Professionele en vriendelijke service. Meer inzicht en ondersteuning gekregen in de principes van SEO en SEA en waarop je de focus moet leggen in 2020. Ik kan DataClicks zeker aanraden en mezelf die ik hier ook nog wel vaker terugkomen!