Leroy van den Enden

SEO specialist Westland

SEO specialist gezocht in het Westland?

  • SEO specialist
  • 10+ jaar ervaring 
  • Geen vaste contracten

De afgelopen jaren heb ik veel Westlandse ondernemers vindbaar gemaakt met hun website. Wil jij dit ook?

Ja, ik wil goed gevonden worden!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks

SEO specialist in het Westland

Met DataClicks helpt SEO specialist Leroy van den Enden Westlandse ondernemers hun website vindbaar te maken. Van lokale winkels tot grote evenementenlocaties en van zelfstandige dienstverleners tot webshops in diverse producten.

SEO - Zoekmachineoptimalisatie

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een onmisbaar onderdeel van iedere online marketingstrategie. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop organisch beter wordt gevonden op relevante zoekwoorden. Organische vindbaarheid houdt in dat je zichtbaar bent in de niet-betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en Bing. Voor een klik naar je website betaal je dus niet.

Wil je jouw bedrijfslocatie goed vindbaar maken of bovenaan staan wanneer je doelgroep zoekt naar je dienst of product? Wat je vraag ook is, als SEO-expert ofwel SEO specialist in het Westland heb ik het antwoord. Bekijk de Digital succespakketten om te zien hoe ik de vindbaarheid van jouw website kan verbeteren.

Bekijk de pakketten

seo specialist westland leroy van den enden dr green kas naaldwijk

Het Westlandse SEO-bureau

DataClicks is het SEO-bureau in het Westland.
Benieuwd hoe ik als SEO-specialist in het Westland voor jou aan de slag ga? Bekijk de Digital succespakketten!

SEO Westland

SEO is een langetermijnstrategie waarbij je geduld nodig hebt, maar betaalt zich – mits goed ingezet, dubbel en dwars uit. Zoekmachineoptimalisatie wordt gekenmerkt door drie pijlers: content, techniek en autoriteit. Daarnaast is voor regionale vindbaarheid, zoals in het Westland, lokale SEO onmisbaar.

On page SEO

On page SEO is de bekendste vorm van SEO. Het omvat de veelbesproken zoekwoorden waar je wellicht wel eens van hebt gehoord, maar het gaat verder dan dat. Bijvoorbeeld een goede link- en headingsstructuur.

Technische SEO

De techniek is de basis van iedere website. Als dit niet in orde is, heeft het weinig zin om te focussen op de perfecte content. Technische SEO is een onmisbaar onderdeel om jouw website organisch te laten groeien.

SEO Autoriteit

De derde pijler is autoriteit. Je bouwt autoriteit met je website op door externe links van andere websites naar de jouwe te krijgen. Dit zijn backlinks.  Het verkrijgen van backlinks heet linkbuilding en is een vak apart. Linkbuilding wordt vaak toegepast als de on-page SEO en technische SEO in orde zijn.

Lokale SEO

Wil jij jouw website beter vindbaar maken in het Westland? Dan is lokale SEO uiterst belangrijk. Naast de drie bekende pijlers is lokale SEO essentieel om je website regionaal hoog in Google te krijgen. Met lokale SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop organisch beter wordt gevonden in het Westland.

Leroy is een zeer deskundige SEO specialist

Voor meerdere projecten met Leroy gewerkt. Leroy is een zeer deskundige SEO specialist die een bedrijf daadwerkelijk & aantoonbaar (online) significant laat groeien. Ik durf ook te zeggen een van de beste in Het Westland is. Daarnaast ook zeer kundig in het bedenken van effectieve online marketingstrategieën voor de langere termijn om de gewenste doelstellingen te behalen. Ook eerlijk wanneer een doelstelling niet haalbaar zal zijn of hij niet de juiste kennis beschikt om je goed te ondersteunen.

- Jochem van der Struif -

Wij zijn tevreden met Leroy als SEO specialist

Wij zijn tevreden met de expertise van DataClicks als SEO specialist. DataClicks heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.

- Rick van Mil -

Een echte SEO expert wat mij betreft

Wil je hoger in Google komen? Dan ben je bij Dataclicks aan het juiste adres. Leroy weet precies wat hij moet doen om een website goed/beter gevonden te laten worden in de zoekmachines. Een echte SEO-expert wat mij betreft. Leroy werkt gestructureerd, komt afspraken na en is pro-actief. Hij denkt goed mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden met de beschikbare middelen.

- Rianne de Goeij -

Een echte specialist in zijn vak

Leroy is enorm professioneel en werkt super gestructureerd. Maandelijks ontvangen we goede en overzichtelijke SEO-rapportages voor Mama Deli.

- Mariëlle Smit -

Leroy is een zeer goede SEO specialist

Ik heb met Leroy (DataClicks) samengewerkt en ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die op zoek is naar een goede SEO (maar ook SEA) strategie voor hun online vindbaarheid. De samenwerking was erg professioneel en je hebt aan Leroy een goede sparring partner. Hij is ook heel open en sociaal en dat bevordert de samenwerking enorm!

- Arjen Bazuin -

Deze Westlandse bedrijven gingen je voor

Westlandse klantcase: Dr. Green uit Naaldwijk

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten met een SEO-traject voor jouw bedrijf? Bekijk de klantcase van Aloë vera kweker Dr. Green uit Naaldwijk. 

Resultaten:

  • Van 0 naar 10.000 organische bezoekers per maand in 1 jaar tijd

Bekijk de klantcase

klantcase dr green dataclicks seo specialist westland

Leroy van den Enden - SEO specialist in het Westland

Is jouw bedrijf gevestigd in het Westland of bevindt jouw doelgroep zich in het Westland en wil je daarom lokaal goed gevonden worden? Als SEO specialist in het Westland sta ik je bij met specialistisch advies en een professionele uitvoer van de vindbaarheid van jouw website.

Opgegroeid in het Westland heb ik veel affiniteit met regio. Ik ken de cultuur en spreek de taal, waardoor samenwerkingen als prettig worden ervaren. Door de jaren heen heb ik veel Westlandse ondernemers geholpen hun website hoog in Google te krijgen. Ben je op zoek naar een SEO specialist in het Westland? Wil jij goed gevonden worden? Neem contact op!

Ja, ik wil goed gevonden worden!

leroy van den enden seo specialist westland koffie dataclicks