Digital Essentials

Eenmalig v.a. 1495,-

Digital Essentials is het perfecte pakket om te starten met de SEO-strategie van je website. Een zeer uitgebreid onderzoek gevolgd door een advies op maat om de vindbaarheid van je website te verbeteren. In begrijpbare taal uitgelegd om het zelf te doen, maar uiteraard kan ik de strategie ook voor je uitvoeren. Hier sluit Digital Success perfect op aan.

  • Krijg inzicht in de behoeftes van je doelgroep
  • Inzicht in de sterktes en zwaktes van je concurrenten
  • Een advies op maat hoe je jouw website dient in te richten
  • Na oplevering ben jij good-to-go voor een vlammende start van je strategie

Ik wil dit pakket Ik heb een vraag

google analytics leroy van den enden dataclicks

Het pakket bevat de volgende werkzaamheden:

Bedrijfs- en website scan

First things first: ik begin met een bedrijfs- en website scan waardoor ik kennis maak met je bedrijf en branche. De website scan is een nulmeting van je website. Dat wil zeggen: ik trek je website binnenste buiten en onderste boven om alle al bestaande verbeterpunten direct te tackelen en mee te nemen in het advies, waardoor ik niets over het hoofd zie.

Zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek geeft inzicht in welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt wanneer ze ergens naar zoeken in zoekmachines, zoals een product, dienst, probleem of informatie. De resultaten van het onderzoek geven dus inzicht in de behoefte van je doelgroep. Die informatie gebruiken we vervolgens om de website relevant in te richten voor je doelgroep. 

Concurrentieonderzoek

Het concurrentieonderzoek geeft inzicht in je grootste online concurrenten. Wie zijn ze, wat doen ze goed en wat kunnen we doen om jouw website beter te maken dan die van hen?

Website structuur

Op basis van de resultaten uit het zoekwoord- en concurrentieonderzoek optimaliseer ik de structuur van je website, zodat je website de juiste pagina's bevat met antwoorden op de vragen van je doelgroep. 

Interne linkstructuur

Een goede interne linkstructuur maakt het bezoekers en zoekmachines gemakkelijker om de juiste pagina's te vinden.

Meta data in orde maken

Meta data zorgt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en dat meer mensen doorklikken naar jouw website in plaats van de concurrent.

Rapportage

Je wilt vast weten hoeveel bezoekers je hebt, hoeveel verkopen en of je online marketinginspanningen resultaat opleveren. Daarom maak ik een overzichtelijke rapportage met alle statistieken die je wilt zien. Die rapportage blijft altijd beschikbaar, zonder bijkomende kosten. 

Stappenplan

Zelf aan de slag met je online marketingstrategie? Na Digital Essentials staat de basis en kun je zelf aan de slag met een hands-on stappenplan met werkzaamheden, tips en adviezen voor in de toekomst.

Geen tijd of een andere goede reden om het niet zelf te doen? Uiteraard kan ik je hier ook bij helpen! Lees meer over het Digital Success pakket.

4 - Oplevering

Je ontvangt een aantal overzichtelijke documenten met simpel uitgelegd advies. Indien gewenst kan ik het advies komen presenteren voor jou en je collega's.

3 - Voorlopig advies

Na het onderzoek geef je alvast een tijdelijk advies op basis van de huidige resultaten. Hier hebben we een overleg. Sluit het tijdelijke advies aan bij je verwachting? Dan ga ik verder met het uiteindelijke advies. Zo niet... terug naar de tekentafel!

2 - Onderzoek

Gaan we met elkaar samenwerken? Dan begin ik direct met het onderzoek: de bedrijfs- en website scan, het zoekwoordonderzoek en het concurrentieonderzoek

1 - Kennismaking

Laten we kennis maken om te kijken of we een match zijn

Essential Pakket

Eenmalig v.a.

€ 1495,-

Beter vindbaar =
meer klanten

Bel of mail voor een afspraak

Ik wil dit pakket

+30000% organisch verkeer in 12 maanden
Werken met DataClicks ervaren wij als zeer prettig vanwege de deskundigheid, flexibiliteit en hands-on aanpak. DataClicks heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een van de webshops van Decorum.

- Raymond Hedges

2771% stijging bezoekers
Leroy werkt ontzettend gestructureerd. Ik heb zelden iemand gezien die zo werkt als hij. Hij werkt volledig data gedreven. Hij zorgt voor duidelijke rapportages zodat ik goed kan volgen waaraan hij werkt. Ik vind hem eerlijk en transparant. Een super vent om mee samen te werken.

- Freek Wesstein

Wij zouden Leroy zeker aanbevelen als SEO specialist
"Wij zijn tevreden met de expertise van DataClicks als SEO specialist. DataClicks heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet."

- Rick van Mil

Klaar voor een succesvolle website?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

* verplichte velden

Over mij

Mijn naam is Leroy van den Enden en met DataClicks ben ik werkzaam als SEO specialist in het Westland. Je kunt mij inschakelen voor een uitvoerende en een adviserende rol in de uitvoer van jouw online marketingstrategie. Sinds 2014 optimaliseer ik websites en webshops en heb ik talloze ondernemers mogen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Van lokale bedrijven tot grote evenementenlocaties en van professionele dienstverleners tot landelijk opererende webshops. Wat je situatie ook is, ik help je graag met mijn expertise. Wil jij ook een succesvolle website?

Ja, ik wil een succesvolle website!

leroy van den enden seo specialist westland dataclicks