Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stel je vraag gerust via het contactformulier, WhatsApp of bel mij even op!

Wat doe je precies?

Ik zorg ervoor dat jouw website hoog in Google te vinden is, zodat je meer bezoekers krijgt en meer verkoopt. 

Bied je garantie op resultaten?

Ook al heb ik 100% vertrouwen in mijn kwaliteit, ik kan geen garanties bieden op resultaten.

Werk je met vaste contracten?

Nee hoor! Alle samenwerkingen die ik aanga met mijn klanten zijn per direct opzegbaar. Je betaalt alleen nog de gemaakte uren die nog niet zijn gefactureerd. 

Wat als ik de samenwerking wil beëindigen?

Ook al hoop ik natuurlijk op een langdurige en succesvolle samenwerking, je kunt altijd de samenwerking beëindigen. Ik werk niet met vaste contracten voor een bepaalde tijd. Je betaalt alleen de al gemaakte uren die nog niet zijn gefactureerd.

Kun je bij ons op locatie werken?

Jazeker, dit doe ik vaak bij klanten en wordt vanuit mijn klanten en vanuit mezelf als erg prettig ervaren. Ik krijg meer feeling met het bedrijf en jij weet beter wat ik doe.

Wat als ik het aantal uur wil verminderen?

Je schakelt mij in voor een vast aantal uur per maand en binnen deze uren besteed ik mijn tijd aan de SEO-strategie. Dit aantal uren is te allen tijde per direct terug- en op te schroeven of zelfs op te zeggen. Je betaalt in dat geval alleen voor de al gemaakte uren die nog niet zijn gefactureerd.

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Ik begrijp dat SEO soms lastig te begrijpen kan zijn. Daarom maak ik voor al mijn projecten een overzichtelijke en duidelijke rapportage. Deze rapportage kun je altijd en overal bekijken en daarnaast zullen wij die maandelijks met elkaar bespreken, zodat je precies weet wat het effect is van de investering.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem gerust contact op via telefoon, WhatsApp of het contactformulier!

Bel Leroy   WhatsApp Leroy

* verplichte velden