SEO specialist Westland

SEO specialist gezocht in het Westland? Met DataClicks helpt SEO specialist Leroy van den Enden Westlandse ondernemers hun website vindbaar te maken. Van lokale winkels tot grote evenementenlocaties en van zelfstandige dienstverleners tot webshops in diverse producten. 

Wil je jouw bedrijfslocatie goed vindbaar maken of bovenaan staan wanneer je doelgroep zoekt naar je dienst of product? Wat je SEO-vraag ook is, als SEO-expert ofwel SEO specialist in het Westland heeft DataClicks het antwoord. Bekijk de Digital succespakketten om te zien hoe de vindbaarheid van jouw website kan worden verbeterd.

Leroy van den Enden - DataClicks - SEO specialist

SEO - Zoekmachineoptimalisatie

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een onmisbaar onderdeel van iedere online marketingstrategie. Met SEO optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website of webshop organisch beter wordt gevonden op relevante zoekwoorden.  Organische vindbaarheid houdt in dat je zichtbaar bent in de niet-betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en Bing. Voor een klik naar je website betaal je dus niet. 

SEO specialist Westland - DataClicks

Het Westlandse SEO-bureau

DataClicks is het SEO-bureau in het Westland. Benieuwd hoe DataClicks als SEO-specialist voor jou aan de slag gaat? Bekijk de Digital succespakketten.

Fundamentele bouwstenen voor jouw bedrijf

Samen bouwen aan de groei van jouw bedrijf

Online succes behalen met jouw bedrijf

SEO Westland

SEO is een langetermijnstrategie waarbij je geduld nodig hebt, maar betaalt zich – mits goed ingezet, dubbel en dwars uit. Zoekmachineoptimalisatie wordt gekenmerkt door drie pijlers: content, techniek en autoriteit. Daarnaast is voor regionale vindbaarheid, zoals in het Westland, lokale SEO onmisbaar.

Vergrootglas

On page SEO

On page SEO is de bekendste vorm van SEO. Het omvat de veelbesproken zoekwoorden waar je wellicht wel eens van hebt gehoord, maar het gaat verder dan dat. Bijvoorbeeld een goede link- en headingsstructuur.

Tandwiel

Technische SEO

De techniek is de basis van iedere website. Als dit niet in orde is, heeft het weinig zin om te focussen op de perfecte content. Technische SEO is een onmisbaar onderdeel om jouw website organisch te laten groeien.

Url icoon

SEO Autoriteit

De derde pijler is autoriteit. Je bouwt autoriteit met je website op door externe links van andere websites naar de jouwe te krijgen. Dit zijn backlinks.  Het verkrijgen van backlinks heet linkbuilding en is een vak apart. Linkbuilding wordt vaak toegepast als de on-page SEO en technische SEO in orde zijn.

Maps pin

Lokale SEO

Wil jij jouw website beter vindbaar maken in het Westland? Dan is lokale SEO uiterst belangrijk. Naast de drie bekende pijlers is lokale SEO essentieel om je website regionaal hoog in Google te krijgen. Met lokale SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop organisch beter wordt gevonden in het Westland. 

Leroy van den Enden - SEO specialist in het Westland

Is jouw bedrijf gevestigd in het Westland of bevindt jouw doelgroep zich in het Westland en wil je daarom lokaal goed gevonden worden? Als SEO specialist in het Westland sta ik je bij met specialistisch advies en een professionele uitvoer van de vindbaarheid van jouw website. 

Opgegroeid in het Westland heb ik veel affiniteit met regio. Ik ken de cultuur en spreek de taal, waardoor samenwerkingen als prettig worden ervaren. Door de jaren heen heb ik veel Westlandse ondernemers geholpen hun website hoog in Google te krijgen. Ben je op zoek naar een SEO specialist in het Westland en gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op!

Leroy van den Enden - DataClicks - SEO specialist