Adventure City

Adventure City

Ongekend spectaculair in het aanbod en uniek in haar opzet. In het kort het verhaal van Adventure City Rotterdam, het grootste klimpark van Nederland. Aan de zuidelijke rand van Rotterdam is meer dan 7.000 m² (waarvan 2.000 m² indoor) aan avontuurlijke activiteiten gerealiseerd op het gebied van ‘zippen en klimmen’. Een fantastische locatie voor een sportief uitje. 

Website: adventurecityrotterdam.nl

De vraag
Het verbeteren van de vindbaarheid en het verhogen van de opbrengst

Specialisme
SEO en SEA

De werkzaamheden:
We trapten het project af met een uitgebreid concurrentie- en zoekwoordonderzoek. Hieruit kwamen ontzettend veel interessante inzichten om op te focussen. Zo zijn niet alleen de zoekwoorden als "klimpark" interessant, maar ook de doelgroepen zelf, zoals kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes etc. Als eerst moest de basis worden goed gezet, dus we zijn begonnen met het schrijven van teksten en aanmaken van pagina's voor al deze zoekopdrachten. Toen de pagina's stonden zijn we begonnen met het adverteren van deze pagina's. 

Resultaten:
+ 846% organische bezoekers +153% conversies via advertenties

Review
Wij werken al een aantal jaren samen met Leroy en zijn daar erg content mee. Meedenkend, de communicatie is snel en duidelijk en het belangrijkste; de resultaten zijn zeer positief. Kortom: een aanrader voor ieder bedrijf!
- Dion Stuyt -

adventure city logo dataclicks

Terug naar overzicht