De Tuinderij

De Tuinderij

Gelegen aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan het Midden-Delfland, vindt u de mooiste locatie van heel Zuid-Holland. Een oase van rust en een fantastische plek aan het water. De perfecte locatie voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, teamuitjes en jubilea. Met unieke activiteiten en overheerlijke catering. 

Website: detuinderij.nl

De vraag

De Tuinderij is een project dat is overgenomen van een ander bureau. De website had al een behoorlijk aantal organische bezoekers per maand en de wens was om dit te verhogen.

Specialisme

SEO

De werkzaamheden:

Als eerst ben ik begonnen met een nulmeting: wat is de huidige vindbaarheid? Op welke zoekwoorden wordt de website al gevonden en wat is het volume op die zoekwoorden? Wie zijn de concurrenten op die zoekwoorden en op welke relevante zoekwoorden rankt de concurrentie nog meer? Hieruit bleek dat de website al goed gevonden werd en behoorlijk wat organisch verkeer had. De basiswerkzaamheden waren al gedaan, waardoor we de focus hebben gelegd op de lucratieve en meest competitieve zoekwoorden.

Hierna heb ik een plan gemaakt welke pagina's en zoekwoorden de hoofdfocus krijgen en wat ervoor nodig is om hogere posities te behalen. Wat opviel was dat de concurrentie op de belangrijkste zoekwoorden (1000+ zoekopdrachten per maand) enorm hoog was, waardoor we naast het optimaliseren van de website (technisch en on page) ook zijn gestart met linkbuilding om de autoriteit te verhogen. 

Resultaten:

+138% organische bezoekers

Review

Wij zijn tevreden met de expertise van DataClicks als SEO specialist. DataClicks heeft de kennis en ervaring om voor onze organisatie SEO zo in te richten dat wij tegen de gewenste investering het beste resultaat weten te behalen.
Zijn advies, gedrevenheid en enthousiasme stelt ons tevreden waardoor wij hem ook zeker zouden aanbevelen voor andere organisaties die opzoek zijn naar een betere positie / vindbaarheid op internet.
- Rick van Mil -

de tuinderij logo dataclicks

Lees ook

Terug naar overzicht