Daar gaan we dan, de start van DataClicks!

Al langer had ik de wens om een eigen bedrijf op te richten. Na mijn studie in marketing vond ik het niet het juiste moment en wilde ik eerst ervaring opdoen in loondienst. Inmiddels zijn we alweer een flink aantal jaren verder en na te hebben gewerkt voor veel opdrachtgevers uit verschillende branches, vond ik het een perfect moment om te starten met mijn eigen bedrijf. Ook al zitten veel bedrijven in zwaar weer door de coronacrisis, zie ik juist veel kansen om ondernemers te helpen om sterker uit deze crisis te komen.

Het allerleukste aan mijn vak vind ik  de fijne samenwerkingen met andere ondernemers. Ik haal ontzettend veel energie uit situaties waarin ik tevreden klanten heb, omdat ze blij zijn met de resultaten die ik voor hen heb behaald. Ik geloof er echt in dat je samen de beste resultaten neerzet. Samenwerken om de doelstellingen te behalen. De meest succesvolle cases die ik heb gehad waren met ondernemers die zelf nauw betrokken waren met het behalen van de doelstellingen.

“Met DataClicks maak ik ondernemers bewust van hun daadwerkelijke behoeftes”

 

Veel ondernemers weten wat ze willen, maar wanneer ik doorvraag, blijkt er een diepere behoefte te zijn die op een andere manier moet worden vervuld. Met DataClicks maak ik ondernemers bewust van hun daadwerkelijke behoeftes en doelen. Alleen dan kun je een succesvolle strategie opzetten en de doelstellingen behalen, want de beste resultaten worden behaald door een goed opgezette en uitgevoerde strategie.

Wat ik veel tegenkom in de online marketing wereld is dat veel bedrijven ‘iets met SEO doen’, ‘adverteren op Google’ of ‘actief zijn op social media’. Die intentie vind ik goed, want ik vind dat het altijd goed is om gebruik te maken van de online kanalen om je product of dienst te promoten, maar alleen wat losse online marketingwerkzaamheden uitvoeren zet geen zoden aan de dijk. De online mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en de concurrentie is moordend. Hoe kun je zonder voldoende kennis en ervaring succesvolle marketingcampagnes runnen? 

“Niet alleen je SEO oppakken, maar de volledige strategie uitvoeren”

 

Om die reden heb ik voor DataClicks volledige online marketingpakketten bedacht. Geen onderscheid in diensten, maar alles-in-één pakketten en beetpakken wat nodig is. Verder dan alleen je SEO oppakken en niet zomaar werkzaamheden uitvoeren, maar samen kijken welke strategie het best past bij jouw ondernemingsdoelen en hier een plan voor uitwerken. Op die manier kun je een online marketingstrategie echt goed uitvoeren en de doelstellingen behalen.

De pakketten spelen in op de wensen en behoeftes van verschillende groottes van bedrijven. Het Digitial Essentials pakket is bijvoorbeeld perfect voor de startende/kleine ondernemer die nog niet veel tijd heeft besteed aan online marketing of waar het een rommel bij is. Binnen twee weken kan DataClicks jouw website helemaal tip-top in orde maken en ben jij good to go met jouw online marketingstrategie.

Het Digital Growth pakket van DataClicks is speciaal voor ondernemers die zich meer willen focussen op online marketing en willen groeien met hun bedrijf. Het pakket is een perfect instapmodel om van start te gaan met een professionele strategie en te groeien met je bedrijf. 

Voor de bedrijven die next-level willen gaan met hun strategie biedt het Digital Success pakket de perfecte uitkomst. Wekelijks aan de slag en volledige focus op de strategie. Een echt succespakket voor websites en webshops.